Hadise düm tek tek eurovision şarkısı     Yeni bir yıla merhaba     George Clooney resimleri     A.R.O.G Cem Ylmaz filmi    
  Ana Sayfa -

okey sitesi

Sohbet

Oyunlar

fikralar

Flash Oyunlar

Istatistikler -
  Online : 19
Hepnet Menü -
  Hava Durumu
  Dış Haber
  Arka Plan
  Videolar
  Sohbet
  Oyunlar
  Fıkralar
Yıldıray Çınar vefat etti

Allah'tan rahmet diliyoruz.Samsun dogumlu olan Türk Halk Müzigi sanatcisi Yıldıray Çınar bugun vefat etti:(

Müziğin bir ustasını daha kaybettik. Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Yıldıray Çınar, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Yaklaşık 1.5 aydan bu yana Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde ilerleyici bir sinir sistemi hastalığı olan ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) tedavisi gören Yıldıray Çınar (68), sabaha karşı hayatını kaybetti.

Yaklaşık 1.5 aydan bu yana Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde ilerleyici bir sinir sistemi hastalığı olan ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) tedavisi gören Yıldıray Çınar (68), sabaha karşı hayatını kaybetti.

Bugüne kadar 50 dolayında filmde başrol oynayan, 12 altın plak ödülü bulunan 1960-1980’li yılların ünlü sanatçısı Çınar, 1940 yılında Samsun’da doğdu.

Uzun yıllar TRT’de Türk Halk Müziği sanatçısı olarak görev yapan sanatçının seslendirdiği eserler arasında “Çarşambayı Sel Aldı”, “Sarmaşık Bülbülleri”, “Aman dünya ne dar imiş”, “Arzu ederdiniz bir yol görmeye”, “Şen ola düğün” gibi parçalar bulunuyor.

80’li yılların ortalarına kadar faal olarak sanat ve sinema dünyasının içinde yer alan sanatçının baş rolünde oynadığı “Zaloğlu Rüstem”, “Arzu ile Kamber”, “Eşref”, “Kardeş Kurşunu” ve “Kahpe Felek” gibi filmler ise zamanın hasılat yapmış filmleri arasında gösteriliyor.

Bu Haber 79 Kez Okundu
Nick :
Şifre :
 
Ya onu seç ya bunu :)
Facebook Tehlikesi
Bebek masumiyeti
Bir zaman sonrasında..
Bahane ama cevap şahane
Türkleri susturamazsınız!
Mavimsi kelimeler