Hadise düm tek tek eurovision şarkısı     Yeni bir yıla merhaba     George Clooney resimleri     A.R.O.G Cem Ylmaz filmi    
  Ana Sayfa -

okey sitesi

Sohbet

Oyunlar

fikralar

Flash Oyunlar

Istatistikler -
  Online : 10
Hepnet Menü -
  Hava Durumu
  Dış Haber
  Arka Plan
  Videolar
  Sohbet
  Oyunlar
  Fıkralar
Türk askeri yine vurdu

Türk askeri yine vurdu.Irak'ta tespit edilen PKK ait önemli hedefler Türk hava kuvvetlerince vuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı sitesinde yeralan basın açıklamasında, "Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetli bir şekilde üslerine dönmüşlerdir. Ayrıca, aynı hedefler 16.55-17.10 saatleri arasında da sınıra yakın bölgelerde konuşlu kara ateş destek vasıtalarımız tarafından etkili olarak ateş altına alınmıştır" denildi.

Açıklamada şu ifadeler yeraldı: "16 Aralık 2007 tarihinde Irak'ın kuzeyi ve Kandil Dağı bölgesinde gerçekleştirilen harekat, kamuoyunda çok olumlu ve başarılı bulunmasına rağmen; art niyetli bazı çevrelerde harekatı ve sonuçlarını küçümseyen yorumlara rastlanmıştır.

Milletçe teröre karşı verdiğimiz mücadeleyi olumsuz etkilemeye yönelik bu yaklaşım, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ibretle ve esefle karşılanmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapmış olduğu operasyonların tespit edilen sonuçları, önümüzdeki hafta içinde görüntülü olarak Türk ve dünya kamuoyuna yansıtılacaktır.

Vurulan mağara ve sığınaklardaki terörist sayısı tam bilinmediğinden, tesirsiz hale getirilen teröristlerin sayısını kesin olarak tespit etmek de mümkün olamamaktadır. Ancak, çeşitli kaynaklara dayanarak yapılan istihbarata göre, yüzlerce teröristin etkisiz hale getirildiği de bir gerçektir.

Operasyonların örgüt üzerinde ne kadar etkili olduğu, önümüzdeki günlerde daha iyi anlaşılacaktır. Bu kapsamda, benzer operasyonlar yurt içi ve sınır ötesinde, arazi ve iklime bağlı kalmaksızın her hal ve şartta devam edecektir. PKK terör örgütü, Irak'ın kuzeyinin artık güvenli bir bölge olmadığını yaşayarak öğrenecek ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti karşısında başarı şansının kalmadığını bir kez daha anlayacaktır".

Bu Haber 67 Kez Okundu
Nick :
Şifre :
 
Ya onu seç ya bunu :)
Facebook Tehlikesi
Bebek masumiyeti
Bir zaman sonrasında..
Bahane ama cevap şahane
Türkleri susturamazsınız!
Mavimsi kelimeler