Hadise düm tek tek eurovision şarkısı     Yeni bir yıla merhaba     George Clooney resimleri     A.R.O.G Cem Ylmaz filmi    
  Ana Sayfa -

okey sitesi

Sohbet

Oyunlar

fikralar

Flash Oyunlar

Istatistikler -
  Online : 18
Hepnet Menü -
  Hava Durumu
  Dış Haber
  Arka Plan
  Videolar
  Sohbet
  Oyunlar
  Fıkralar
Tugba Ozay sok hapis cezasi

Orgute uye olmak sucundan yargilanan Ünlü manken Tugba Ozay'a sok hapis cezasi

Cumhuriyet Savcısı Savaş Kırbaş; Kürşat Yılmaz, işadamı Korkmaz Yiğit, İbrahim Tatlıses, manken Tuğba Özay ve "Banker Kastelli" olarak tanınan Abidin Cevher Özden’in de aralarında bulunduğu 47 kişinin yargılandığı davada esas hakkındaki görüşünü açıkladı.

Savcı, sanıklardan Yılmaz’ın toplam 137 yıldan 257,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istedi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Kürşat Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu tutuklu 8 sanık katıldı.

Duruşmada esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Kırbaş, Kürşat Yılmaz’ın "Suç işlemek için örgüt kurmak ve yönetmek", "gasp", "tehdit", "hürriyeti tahdit", "yaralama", "Türklüğü, cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak" suçlarından toplam 137 yıldan 257,5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

TUĞBA'YA HAPİS, İBRAHİM'E BERAAT
Savcı Kırbaş, sanıklar arasında bulunan manken Tuğba Özay’ın "suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak" ve "Türklüğü, cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak" suçundan 2 yıldan 6,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, İbrahim Tatlıses’in ise beraatına karar verilmesini istedi.

Bu Haber 76 Kez Okundu
Nick :
Şifre :
 
Ya onu seç ya bunu :)
Facebook Tehlikesi
Bebek masumiyeti
Bir zaman sonrasında..
Bahane ama cevap şahane
Türkleri susturamazsınız!
Mavimsi kelimeler