Hadise düm tek tek eurovision şarkısı     Yeni bir yıla merhaba     George Clooney resimleri     A.R.O.G Cem Ylmaz filmi    
  Ana Sayfa -

okey sitesi

Sohbet

Oyunlar

fikralar

Flash Oyunlar

Istatistikler -
  Online : 51
Hepnet Menü -
  Hava Durumu
  Dış Haber
  Arka Plan
  Videolar
  Sohbet
  Oyunlar
  Fıkralar
Kacırılan askerin şok konusması

Dağlıca baskınında kaçırılan askerin şok edici konuşması ROJ TVde yayınlandı.

Dağlıca baskınında 8 askerimizin kaçırılması kafalarda soru işareti yarattı. Önce Star Gazetesi'nden Şamil Tayyar Muhsin Yazıcıoğlu'na gelen istihbaratı yazmıştı köşesinde. Yazıcıoğlu Abdullah Gül'e soruyordu: "Bu 8 asker zorla mı kaçırıldı, yoksa teslim mi oldular" diye... Abdullah Gül'ün cevabı ise "Bu konuda kesin bir şey yok, Genelkurmay çok yönlü araştıyor" oluyordu.

Bugün ise Hulki Cevizoğlu "8 kişi kendisi mi gitti?" diye sorarak iddiayı yineliyordu. Cevizoğlu'na göre PKK'nın amacı TSK'yı küçük düşürmekti.

Tüm bunlardan sonra elimize PKK'nın kaçırdığı askerlerden birinin video görüntüsü geçti. Mardinli erimiz tam bir PKK'lı ağzıyla konuşuyordu.

BİR HAFTADA GERÇEĞİ ANLAMIŞLAR
Mardinli er video görüntülerinde "Bize abi kardeş gibi davranıyorlar. Burada gerçeği gördük. Bu gerçekleri gelip halka da anlatacağız" diyor.

Tam bu noktada biraz duruyor. Sanki bir daha oradan çıkabileceğine inanmıyormuş gibi "Allahın izniyle geleceğiz tabii" diye devam ediyor.

Sonra devlet büyüklerine sesleniyor. "Artık ne asker aileleri, ne de gerilla aileleri ağlamasın. Bu iş silahla çözülmez, masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler." Ve son cümlesi de "elimizden geldiğince Türk ordusundan uzaklaşacağız" oluyor.

ASKER KONUŞMAYA ZORLANDI MI?
Görüntüler yıllardır Türkiye'nin kapattırmayı başaramadığı, PKK'nın televizyonu ROJ TV'de yayınlandı. İnsan bu konuşmayı duyunca "bu askerler zaten onlardanmış" diye düşünebilir.

Peki bu doğru mu? Asker acaba gerçekten içinden geçenleri mi söylüyor, yoksa kendine doğrultulmuş bir namlunun ucuna bakarak mı konuşuyor?

Bunu bilemeyiz.
Ama bildiğimiz tek şey Cevizoğlu'nun dediği gibi PKK'nın, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni küçük düşürmeye çalışması... Bu 8 erimizi böyle konuşmaya zorlamak da onların bir taktiğidir. PKK'nın kendi propagadasına Türk askerini alet etmiştir.

Bu Haber 75 Kez Okundu
Nick :
Şifre :
 
Ya onu seç ya bunu :)
Facebook Tehlikesi
Bebek masumiyeti
Bir zaman sonrasında..
Bahane ama cevap şahane
Türkleri susturamazsınız!
Mavimsi kelimeler